Om meg:

Adam Gemesi Media ​​er dedikert til å lage vakkert visuelt innhold som oppfyller behovene og visjonen til hver klient. Jeg tilbyr en rekke tjenester, inkludert fotografering, videografi og dronetjenester. Jeg strever etter å levere en personlig, profesjonell og hyggelig opplevelse for hvert eneste prosjekt.

Enten du er en bedriftseier som ønsker å forbedre markedsføringsmateriellet ditt eller en person som søker fantastiske portretter, kan GFoto ​​levere den perfekte løsningen.

Mine Verdier

Tror jeg på å lage innhold av høy kvalitet fra start til slutt. Jeg er dedikert til presisjon og profesjonalitet under pre-produksjon, produksjon og post-produksjon, dette sikrer at hvert prosjekt oppfyller de høyeste standardene. Din tilfredshet er alltid min høyeste prioritet.

Mine Tjenester

Fra fotografering på bakkenivå til luftbilder, jeg spesialiserer meg på å fange det som er viktigst for deg eller merkevaren din. Enten du er en liten bedrift eller en bransjegigant, tilbyr jeg kortsiktige engangsopptak til lengre-sikt innholdsutvikling og kurasjon for å hjelpe merkevaren din til å skille seg ut fra konkurrentene. Du kan se noen eksempler nedenfor eller i galleriet mitt!

Hva kan jeg gjøre for deg?

Portretter:

Overrask dine kjære med et vakkert portrett. Perfekt som gave til besteforeldre, foreldre eller din kjære ved spesielle anledninger!

Boligfoto:

85 % av kjøpere og selgere ønsker å jobbe med en agent som bruker video og bilder av høy kvalitet i sin
markedsføringsstrategi! 

Biler og maskiner:

Når du skal selge eller leie ut bil eller maskiner, er bilder av høy kvalitet avgjørende for å tiltrekke potensielle kjøpere. Flotte bilder av både interiør og eksteriør kan øke sjansene for et vellykket salg.

Markedsføring:

Videoinnhold er avgjørende for markedsføring i dagens digitale landskap. Rundt 88 % av forbrukerne forventer at merkevarer bruker mer video i markedsføringen, så det å ikke bruke video kan føre til tapte salgsmuligheter.